072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Elektrotechnische aannemer in Alkmaar      

Wij zijn dé elektrotechnische aannemer in de regio van Alkmaar die voor u klaarstaat als u een monumentaal pand wilt laten renoveren. BNI Installaties schakelt u namelijk in voor monumenten en grachtenpanden die volledig verbouwd mogen worden. Als elektrotechnische aannemer in Alkmaar vinden we het interessant om ons bezig te houden met panden waar een oude installatietechniek in te vinden is. Wij zijn in staat dit volledig te vernieuwen, zonder dat de authenticiteit van het pand verloren gaat.

Elektrotechniek

Installatiebedrijf

Installatietechniek

Vacatures

Projecten die wij als elektrotechnische aannemer in Alkmaar en omstreken hebben uitgevoerd

Als elektrotechnische aannemer in Alkmaar en omstreken hebben we natuurlijk al diverse projecten gerealiseerd. We hebben al verschillende mooie, monumentale panden mogen renoveren. Bij elk project staat de elektrotechniek centraal. Dit doen wij met passie en we beschikken over de nodige ervaring en vakkennis. Een pand moet immers leefbaar zijn en voorzien worden van een goede installatietechniek. We geven u graag een beeld van de verschillende projecten die wij als installatiebedrijf van monumentale panden in Alkmaar al hebben uitgevoerd:

 

 

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Vraag ons om deskundig advies

Zocht u nog naar een elektrotechnische aannemer in Alkmaar of omgeving en wilt u graag een monumentaal pand laten renoveren? Dan staan we graag voor u klaar. Ook hebben we een vacature openstaan voor elektrotechnisch monteur in Alkmaar. Mocht u geïnteresseerd zijn om deel uit te maken van ons team, dan solliciteert u of neemt u contact met ons op.

BNI Installaties