072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Elektrotechniek in Alkmaar

Als u zoekt naar een installatiebedrijf dat zich bezighoudt met elektrotechniek in Alkmaar en omgeving, dan is BNI Installaties graag uw partner. Wij nemen graag uw elektrotechnische klussen uit handen. U schakelt ons installatiebedrijf in Alkmaar bijvoorbeeld in voor kleine klussen, maar ook als het gaat om het aanleggen van een nieuw elektrisch systeem bij een verbouwing. Ons installatiebedrijf in Alkmaar helpt u graag verder als het aankomt op de elektrotechniek.

Renovatie portieken en galerijen a/d Rousseaustraat e.o. Haarlem

Het aanbrengen van nieuwe energie zuinige verlichting in portieken en galerijen in vier flatgebouwen. De upgrading was noodzakelijk vanwege het einde van de technische staat van de armaturen en het verbeteren van de veiligheid in en rond de woongebouwen.

 

Verbouwing tot 24 appartementen a/d Breedstraat 31-47 in Alkmaar

Het pand is in 2018 gedeeltelijk gesloopt en verbouwd tot 24 appartementen.
Het pand is voorzien van zonnepanelen. De gevel is genomineerd voor puienprijs 2019

 

Verbouwing tot 13 appartementen a/h Verdronkenoord 12 in Alkmaar

Uniek op de gevel is de kroonlijst, waardoor een lijstgevel over de volle breedte ontstaat. Het pand is vijf traveeën breed. De middelste travee is een risaliet met op de begane grond de voordeur. Op de eerste verdieping een hoog opgaand venster geflankeerd door twee pilasters.

 

Als installatiebedrijf in de elektrotechniek helpen we u graag met projecten in en rondom Alkmaar

Het ervaren team van ons installatiebedrijf in Alkmaar helpt u graag met ieder elektrisch project. Wij komen met goed doordachte oplossingen en richten ons op functionaliteit en op de wensen van onze relaties. Wij kunnen elk groot en klein project in de elektrotechniek uitvoeren. Als installatiebedrijf richten we ons vooral op monumentale panden en grachtenpanden in Alkmaar. Wij houden ervan om te zien hoe oude installatietechniek volledig vernieuwd kan worden en gaan de uitdaging graag aan. Voor ons installatiebedrijf in Alkmaar is elk elektrisch vraagstuk te behandelen. Wij draaien onze hand dus niet om voor een complete verbouwing van een woning of pand. Zo hebben we ook al een volledig voormalig ziekenhuis omgebouwd, een restaurant én een stadsloket. Wij zijn dé elektrotechnische aannemer met hart voor ons werk. Aarzel dan ook niet om ons installatiebedrijf uit Alkmaar in te schakelen voor alles omtrent elektrotechniek.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Vraag ons installatiebedrijf uit Alkmaar voor uw elektrisch project

Wilt u graag meer informatie over ons installatiebedrijf dat zich bezighoudt met elektrotechniek in Alkmaar? Dan geven we u uiteraard meer informatie en voorzien we u tevens van passend advies. Schakelt u ons graag in om een pand te renoveren en de elektrische installatie aan te brengen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar 072 589 6888 of vult u ons contactformulier in.