072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Elektrotechniek in Amsterdam    

Bij BNI Installaties specialiseren we ons in elektrotechniek in de omgeving van Amsterdam. Als elektrisch aannemer houden wij ons bezig met installatietechnieken. Wij knappen oude panden volledig op en maken deze leefbaar door elektrotechnische installaties aan te brengen, te onderhouden, te repareren of te testen. Heeft u een oud pand in Amsterdam of omgeving en zoekt u naar een expert in elektrotechniek? Dan staan we graag voor u klaar.

Renovatie portieken en galerijen a/d Rousseaustraat e.o. Haarlem

Het aanbrengen van nieuwe energie zuinige verlichting in portieken en galerijen in vier flatgebouwen. De upgrading was noodzakelijk vanwege het einde van de technische staat van de armaturen en het verbeteren van de veiligheid in en rond de woongebouwen.

 

Verbouwing tot 24 appartementen a/d Breedstraat 31-47 in Alkmaar

Het pand is in 2018 gedeeltelijk gesloopt en verbouwd tot 24 appartementen.
Het pand is voorzien van zonnepanelen. De gevel is genomineerd voor puienprijs 2019

 

Verbouwing tot 13 appartementen a/h Verdronkenoord 12 in Alkmaar

Uniek op de gevel is de kroonlijst, waardoor een lijstgevel over de volle breedte ontstaat. Het pand is vijf traveeën breed. De middelste travee is een risaliet met op de begane grond de voordeur. Op de eerste verdieping een hoog opgaand venster geflankeerd door twee pilasters.

 

Alles omtrent elektrotechniek in uw pand in Amsterdam

Als elektrotechnische aannemer in regio Haarlem zorgen we voor complexe elektrotechnische installaties binnen winkels en bedrijfspanden. U schakelt ons echter ook in voor kleinere installaties en aanpassingen bij woningen en andere panden. Wij leveren altijd goed doordachte oplossingen als het aankomt op elektrotechniek in Amsterdam en omgeving. Zo hebben we onze installatietechniek op monumenten in Haarlem toegepast. Het voormalig ziekenhuis Joannes de Deo is hier een goed voorbeeld van. Uiteraard willen we ons portfolio nog flink uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar iemand die de vacature elektrotechnisch monteur in Alkmaar kan vervullen. Een berg met vakkennis en een hart voor elektrotechniek zijn hierbij gewenst.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Maak kennis met ons bedrijf

Heeft u een vraag over wat wij als elektromonteurs voor u kunnen betekenen? Dan staan wij uiteraard klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn u graag van dienst als het aankomt op elektrotechniek in de omgeving van Amsterdam. U bereikt ons kantoor in Alkmaar door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen.