072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Elektrotechniek in Amsterdam    

Bij BNI Installaties specialiseren we ons in elektrotechniek in de omgeving van Amsterdam. Als elektrisch aannemer houden wij ons bezig met installatietechnieken. Wij knappen oude panden volledig op en maken deze leefbaar door elektrotechnische installaties aan te brengen, te onderhouden, te repareren of te testen. Heeft u een oud pand in Amsterdam of omgeving en zoekt u naar een expert in elektrotechniek? Dan staan we graag voor u klaar.

 

 

Alles omtrent elektrotechniek in uw pand in Amsterdam

Als elektrotechnische aannemer in regio Haarlem zorgen we voor complexe elektrotechnische installaties binnen winkels en bedrijfspanden. U schakelt ons echter ook in voor kleinere installaties en aanpassingen bij woningen en andere panden. Wij leveren altijd goed doordachte oplossingen als het aankomt op elektrotechniek in Amsterdam en omgeving. Zo hebben we onze installatietechniek op monumenten in Haarlem toegepast. Het voormalig ziekenhuis Joannes de Deo is hier een goed voorbeeld van. Uiteraard willen we ons portfolio nog flink uitbreiden. Daarom zijn we op zoek naar iemand die de vacature elektrotechnisch monteur in Alkmaar kan vervullen. Een berg met vakkennis en een hart voor elektrotechniek zijn hierbij gewenst.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Maak kennis met ons bedrijf

Heeft u een vraag over wat wij als elektromonteurs voor u kunnen betekenen? Dan staan wij uiteraard klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij zijn u graag van dienst als het aankomt op elektrotechniek in de omgeving van Amsterdam. U bereikt ons kantoor in Alkmaar door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen.

BNI Installaties