072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Elektrotechnische aannemer in regio Haarlem

Als elektrotechnische aannemer in Alkmaar, dicht bij Haarlem, zijn we bij BNI Installaties actief in een zeer veelzijdige sector. Wij werken voornamelijk in de zakelijke sector en realiseren complexe en complete elektrotechnische installaties. U zult ons vooral bezig zien met de renovatie van monumentale panden. Dit is waar ons hart ligt. Heeft u een elektrotechnische aannemer nodig en heeft u een pand in Haarlem? Dan staan we voor u klaar.

Renovatie portieken en galerijen a/d Rousseaustraat e.o. Haarlem

Het aanbrengen van nieuwe energie zuinige verlichting in portieken en galerijen in vier flatgebouwen. De upgrading was noodzakelijk vanwege het einde van de technische staat van de armaturen en het verbeteren van de veiligheid in en rond de woongebouwen.

 

Verbouwing tot 24 appartementen a/d Breedstraat 31-47 in Alkmaar

Het pand is in 2018 gedeeltelijk gesloopt en verbouwd tot 24 appartementen.
Het pand is voorzien van zonnepanelen. De gevel is genomineerd voor puienprijs 2019

 

Verbouwing tot 13 appartementen a/h Verdronkenoord 12 in Alkmaar

Uniek op de gevel is de kroonlijst, waardoor een lijstgevel over de volle breedte ontstaat. Het pand is vijf traveeën breed. De middelste travee is een risaliet met op de begane grond de voordeur. Op de eerste verdieping een hoog opgaand venster geflankeerd door twee pilasters.

 

Goed doordachte oplossingen bij ons als elektrotechnische aannemer vlak bij Haarlem

Als u ons inschakelt voor de installatietechniek van monumenten, rekent u op een totaalservice. Wij komen altijd met goed doordachte oplossingen. Hierbij richten we ons op functionaliteit en wij baseren onze oplossing altijd op de wensen van onze klanten. Als experts in elektrotechniek nabij Amsterdam draaien we onze handen niet om voor complexe installaties. Gedreven door onze passie doen wij er als elektrotechnische aannemer in regio Haarlem alles aan om elk project tot een zo goed mogelijk eind te brengen. Zo hebben we het voormalig ziekenhuis Joannes de Deo volledig omgebouwd. Het hoofdgebouw is blijven staan en geschikt gemaakt voor de bewoning door senioren. Dit is slechts een greep uit alle projecten die wij hebben uitgevoerd.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Schakel ons in voor uw project

Heeft u een pand dat verbouwd of gebouwd moet worden en heeft u hier een elektrotechnische aannemer uit Alkmaar, nabij Haarlem, voor nodig? Wacht dan niet langer en schakel ons in. Wij kijken samen naar gerichte oplossingen en mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen.