072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Elektrotechnische aannemer in regio Haarlem

Als elektrotechnische aannemer in Alkmaar, dicht bij Haarlem, zijn we bij BNI Installaties actief in een zeer veelzijdige sector. Wij werken voornamelijk in de zakelijke sector en realiseren complexe en complete elektrotechnische installaties. U zult ons vooral bezig zien met de renovatie van monumentale panden. Dit is waar ons hart ligt. Heeft u een elektrotechnische aannemer nodig en heeft u een pand in Haarlem? Dan staan we voor u klaar.

 

 

Goed doordachte oplossingen bij ons als elektrotechnische aannemer vlak bij Haarlem

Als u ons inschakelt voor de installatietechniek van monumenten, rekent u op een totaalservice. Wij komen altijd met goed doordachte oplossingen. Hierbij richten we ons op functionaliteit en wij baseren onze oplossing altijd op de wensen van onze klanten. Als experts in elektrotechniek nabij Amsterdam draaien we onze handen niet om voor complexe installaties. Gedreven door onze passie doen wij er als elektrotechnische aannemer in regio Haarlem alles aan om elk project tot een zo goed mogelijk eind te brengen. Zo hebben we het voormalig ziekenhuis Joannes de Deo volledig omgebouwd. Het hoofdgebouw is blijven staan en geschikt gemaakt voor de bewoning door senioren. Dit is slechts een greep uit alle projecten die wij hebben uitgevoerd.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Schakel ons in voor uw project

Heeft u een pand dat verbouwd of gebouwd moet worden en heeft u hier een elektrotechnische aannemer uit Alkmaar, nabij Haarlem, voor nodig? Wacht dan niet langer en schakel ons in. Wij kijken samen naar gerichte oplossingen en mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen.

BNI Installaties