072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar

BNI Installaties is een installatiebedrijf voor onder andere monumentale panden in Alkmaar en omgeving. Wij installeren en testen met passie elektrische installaties en zorgen voor een naadloze afwerking. Heeft u een pand dat u wilt laten verbouwen en heeft u een goede elektromonteur nodig? Schakel dan ons installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar in.

Renovatie portieken en galerijen a/d Rousseaustraat e.o. Haarlem

Het aanbrengen van nieuwe energie zuinige verlichting in portieken en galerijen in vier flatgebouwen. De upgrading was noodzakelijk vanwege het einde van de technische staat van de armaturen en het verbeteren van de veiligheid in en rond de woongebouwen.

 

Verbouwing tot 24 appartementen a/d Breedstraat 31-47 in Alkmaar

Het pand is in 2018 gedeeltelijk gesloopt en verbouwd tot 24 appartementen.
Het pand is voorzien van zonnepanelen. De gevel is genomineerd voor puienprijs 2019

 

Verbouwing tot 13 appartementen a/h Verdronkenoord 12 in Alkmaar

Uniek op de gevel is de kroonlijst, waardoor een lijstgevel over de volle breedte ontstaat. Het pand is vijf traveeën breed. De middelste travee is een risaliet met op de begane grond de voordeur. Op de eerste verdieping een hoog opgaand venster geflankeerd door twee pilasters.

 

Hét installatiebedrijf dat monumentale panden in Alkmaar een tweede leven geeft

Wij zijn een elektrotechnisch aannemer in Alkmaar en omstreken. Dat houdt in dat wij ons bezig houden met de bouw en verbouwing van allerlei soorten panden. Soms houdt de verbouwing van monumentale panden in dat alleen de gevel blijft staan, terwijl alle ruimtes aan de binnenkant verwijderd en vervangen worden door bijvoorbeeld een nieuwe indeling en installaties. Wij gaan hierbij secuur aan het werk en zorgen dat omliggende panden zo min mogelijk overlast ervaren. Zoekt u een bedrijf dat met zorg elektrotechniek in Alkmaar beoefent? Laat het dan over aan ons installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar en omgeving.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Laat monumentale panden renoveren

Kent u een monumentaal pand dat een renovatie moet krijgen? Laat het ons installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar dan weten. Wij komen graag op locatie om nieuw leven in het pand te blazen. Neem nu contact met ons op door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen.