072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar

BNI Installaties is een installatiebedrijf voor onder andere monumentale panden in Alkmaar en omgeving. Wij installeren en testen met passie elektrische installaties en zorgen voor een naadloze afwerking. Heeft u een pand dat u wilt laten verbouwen en heeft u een goede elektromonteur nodig? Schakel dan ons installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar in.

 

 

Hét installatiebedrijf dat monumentale panden in Alkmaar een tweede leven geeft

Wij zijn een elektrotechnisch aannemer in Alkmaar en omstreken. Dat houdt in dat wij ons bezig houden met de bouw en verbouwing van allerlei soorten panden. Soms houdt de verbouwing van monumentale panden in dat alleen de gevel blijft staan, terwijl alle ruimtes aan de binnenkant verwijderd en vervangen worden door bijvoorbeeld een nieuwe indeling en installaties. Wij gaan hierbij secuur aan het werk en zorgen dat omliggende panden zo min mogelijk overlast ervaren. Zoekt u een bedrijf dat met zorg elektrotechniek in Alkmaar beoefent? Laat het dan over aan ons installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar en omgeving.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Laat monumentale panden renoveren

Kent u een monumentaal pand dat een renovatie moet krijgen? Laat het ons installatiebedrijf voor monumentale panden in Alkmaar dan weten. Wij komen graag op locatie om nieuw leven in het pand te blazen. Neem nu contact met ons op door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen.

BNI Installaties