072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Installatietechniek in monumenten in Haarlem     

Bij BNI Installaties in Alkmaar houden wij ons bezig met de installatietechniek in monumenten in Haarlem en omgeving. Wij helpen u graag met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. U rekent bij ons op een duurzame relatie en op continuïteit. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor periodieke keuringen. Als u uw pand wilt laten verbouwen of een monumentaal pand kent dat gerenoveerd mag worden, komen wij graag de installatietechniek van deze monumenten in Haarlem uitvoeren.

Renovatie portieken en galerijen a/d Rousseaustraat e.o. Haarlem

Het aanbrengen van nieuwe energie zuinige verlichting in portieken en galerijen in vier flatgebouwen. De upgrading was noodzakelijk vanwege het einde van de technische staat van de armaturen en het verbeteren van de veiligheid in en rond de woongebouwen.

 

Verbouwing tot 24 appartementen a/d Breedstraat 31-47 in Alkmaar

Het pand is in 2018 gedeeltelijk gesloopt en verbouwd tot 24 appartementen.
Het pand is voorzien van zonnepanelen. De gevel is genomineerd voor puienprijs 2019

 

Verbouwing tot 13 appartementen a/h Verdronkenoord 12 in Alkmaar

Uniek op de gevel is de kroonlijst, waardoor een lijstgevel over de volle breedte ontstaat. Het pand is vijf traveeën breed. De middelste travee is een risaliet met op de begane grond de voordeur. Op de eerste verdieping een hoog opgaand venster geflankeerd door twee pilasters.

 

Wat houdt de installatietechniek van monumenten in Haarlem in?

Een pand is niet leefbaar zonder de juiste voorzieningen. Denk hierbij aan gas, water, sanitair, verwarming et cetera. Installatietechniek is een breed vakgebied waarin het erom draait dat al deze voorzieningen worden aangelegd en geïnstalleerd in panden. Ons vakgebied is dus nauw verbonden met de industrie en de bouw. Tevens is onderhoud ook een groot onderdeel van de installatietechniek. Wij houden ons met name bezig met de elektrotechniek van panden in regio Amsterdam. U heeft bij ons alles onder één dak: van aanleg tot keuringen. Ook rekent u bij ons op elektromonteurs met de nodige ervaring en certificaten, zodat u altijd de beste kwaliteit krijgt. Als elektrotechnische aannemer in Alkmaar zijn we altijd op zoek naar monumenten in Haarlem en omgeving waarin we de installatietechniek kunnen uitvoeren. We horen dan ook graag van u als we u van dienst kunnen zijn.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over wat installatietechniek inhoudt en wat wij voor monumenten in Haarlem kunnen betekenen? Dan helpen we u natuurlijk graag verder. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u.