072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Installatietechniek in monumenten in Haarlem     

Bij BNI Installaties in Alkmaar houden wij ons bezig met de installatietechniek in monumenten in Haarlem en omgeving. Wij helpen u graag met het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties. U rekent bij ons op een duurzame relatie en op continuïteit. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor periodieke keuringen. Als u uw pand wilt laten verbouwen of een monumentaal pand kent dat gerenoveerd mag worden, komen wij graag de installatietechniek van deze monumenten in Haarlem uitvoeren.

 

 

Wat houdt de installatietechniek van monumenten in Haarlem in?

Een pand is niet leefbaar zonder de juiste voorzieningen. Denk hierbij aan gas, water, sanitair, verwarming et cetera. Installatietechniek is een breed vakgebied waarin het erom draait dat al deze voorzieningen worden aangelegd en geïnstalleerd in panden. Ons vakgebied is dus nauw verbonden met de industrie en de bouw. Tevens is onderhoud ook een groot onderdeel van de installatietechniek. Wij houden ons met name bezig met de elektrotechniek van panden in regio Amsterdam. U heeft bij ons alles onder één dak: van aanleg tot keuringen. Ook rekent u bij ons op elektromonteurs met de nodige ervaring en certificaten, zodat u altijd de beste kwaliteit krijgt. Als elektrotechnische aannemer in Alkmaar zijn we altijd op zoek naar monumenten in Haarlem en omgeving waarin we de installatietechniek kunnen uitvoeren. We horen dan ook graag van u als we u van dienst kunnen zijn.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over wat installatietechniek inhoudt en wat wij voor monumenten in Haarlem kunnen betekenen? Dan helpen we u natuurlijk graag verder. U neemt hiervoor contact met ons op door te bellen naar 072 589 6888 of door ons contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u.

BNI Installaties