072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Onze projecten

Renovatie portieken en galerijen a/d Rousseaustraat e.o. Haarlem

Het aanbrengen van nieuwe energie zuinige verlichting in portieken en galerijen in vier flatgebouwen. De upgrading was noodzakelijk vanwege het einde van de technische staat van de armaturen en het verbeteren van de veiligheid in en rond de woongebouwen.

 

Verbouwing tot 24 appartementen a/d Breedstraat 31-47 in Alkmaar

Het pand is in 2018 gedeeltelijk gesloopt en verbouwd tot 24 appartementen.
Het pand is voorzien van zonnepanelen. De gevel is genomineerd voor puienprijs 2019

 

Verbouwing tot 13 appartementen a/h Verdronkenoord 12 in Alkmaar

Uniek op de gevel is de kroonlijst, waardoor een lijstgevel over de volle breedte ontstaat. Het pand is vijf traveeën breed. De middelste travee is een risaliet met op de begane grond de voordeur. Op de eerste verdieping een hoog opgaand venster geflankeerd door twee pilasters.

 

Renovatie naar 8 luxe appartementen a/d Kerkstraat 132-134 Amsterdam

Het pand is gerenoveerd naar de nieuwste voorschriften en richtlijnen, goed geïsoleerd en heeft een upgrading energielabel A. De woningen zijn voorzien van duurzame vloerverwarming en ledverlichting.

De Diamantfabriek. Herinrichting naar 12 luxe appartementen, bedrijfsruimten en Horeca a/d Tolstraat 127 Amsterdam

In de voormalige diamantslijperij zijn 12 zeer luxe appartementen gebouwd. De woningen zijn uitgerust met een volledig geïntegreerde gebouwautomatisering met automatische ventilatie-, warmte-, koeling-, zonwering-, intercom en verlichtingsinstallaties.

Renovatie ROC Bakkersschool a/d Elandsstraat 175 Amsterdam

In dit pand is de grootste regionale brood- en banketbakschool van Nederland gevestigd.

De school is twee geleden gerenoveerd en voorzien van energiezuinige led verlichting en de indeling van de school is aangepast aan de wensen van de gebruiker.

 

Nieuwbouw 14 woningen project Juliaan Castricum (18012)

De woningen zijn in de jaren ’30 stijl gebouw en voorzien van moderne installaties. De woningen hebben een A++ energielabel en in het dak liggen geïntegreerde PV-panelen.

Uitbreiden energievoorziening bedrijfspand Platvis Edam

In dit visverwerkingsbedrijf is de energievoorziening uitgebreid met een 630 kVA transformator en een nieuwe hoofdverdeelinrichting. Voorlopig de laatste die in Edam geplaatst is vanwege een gebrek aan capaciteit in het energienet.

Renovatie woning a/d Kruisstraat 45 Haarlem

Het pand is op de eerste verdieping met behoud van de versieringsplafonds volledig gerenoveerd en er is een elektrische installatie conform de nieuwste normen en richtlijnen gerealiseerd.

Nieuwbouw 4 stadswoningen en eigen parkeergarage a/d Parklaan Haarlem

De woningen (herenhuizen) zijn gebouwd in de tuin van het Bisschoppelijk paleis en staat bekend onder de naam: Hof van Vree. De eerste bisschop die hier in 1858 kwam wonen, was Bisschop FJ Van Vree.

Nieuwbouw zorgcomplex met 33 appartementen en 22 huurwoningen en 40 koopwoningen in de wijk Slottuin Heemstede

Het project bestaat uit de bouw van gasvrije woningen en appartementen voorzien van zonnepanelen. In de appartementen is een totaal geïntegreerd telefoon-, zorgalarm- en intercomsysteem gemonteerd.

10-50 kV Onderstation Reddyn a/d Engelandlaan 4a Boskoop

Het betreft de installatie van de verlichtings-, zwakstroom-, beveiligings- en elektrische verwarmingsinstallaties in een energieverdeelstation van de netbeheer Qirion, onderdeel van Alliander NV.

10-50 kV Onderstation Reddyn a/d Carolus Clusiuslaan 2 Sassenheim

Het betreft de installatie van de verlichtings-, zwakstroom-, beveiligings- en elektrische verwarmingsinstallaties in een energieverdeelstation van de netbeheer Qirion, onderdeel van Alliander NV.

Herinrichting Kennemer Wonen/Landschap Noord-Holland a/d Schuine Hondsbosschelaan 45 Heiloo

Een volledig energieneutraal kantoor door plaatsing van zonnepanelen, een lucht-water warmtepomp, extra zware isolatie en triple glas. Het pand is afgesloten van aardgas.

Herontwikkeling voormalig badhotel Zandvoort en uitbreiding naar 70 appartementen, parkeergarage en bergingen a/d Seinpostweg 2-4 Zandvoort

Het pand aan de Seinpostweg is getransformeerd naar 40 woningen en een complete renovatie van de gevel. Onderin het gebouw is een parkeergarage en bergingen voor de woningen.

Herinrichting naar xx appartementen a/d Kennemerstraatweg 21 Alkmaar

In het pand aan de Kennemerstraatweg was het kantoorgebouw van de Raad voor de Kinderbescherming gevestigd. Het pand wordt getransformeerd naar duurzame woningen en centrale ruimten.

Bostheater Amsterdam

Gemeente Amsterdam (directie Kunst en Cultuur) heeft Schakel & Schrale opdracht gegeven voor de restauratie en vernieuwing van het Amsterdamse Bostheater.