072 589 6888
info@bni-installaties.nl

Vacature elektrotechnisch monteur in Alkmaar

Bij BNI Installaties hebben we de vacature voor elektrotechnisch monteur in Alkmaar open staan. Wij houden ons bezig met de elektrotechniek en alles wat hierbij komt kijken. Zoekt u dus naar vacatures om monteur te worden van elektrotechnische installaties in Alkmaar? Dan verwelkomen we u graag bij ons bedrijf. Uiteraard is een passie voor de elektrotechniek en een goede dosis handigheid en ervaring hierbij gewenst.

Renovatie portieken en galerijen a/d Rousseaustraat e.o. Haarlem

Het aanbrengen van nieuwe energie zuinige verlichting in portieken en galerijen in vier flatgebouwen. De upgrading was noodzakelijk vanwege het einde van de technische staat van de armaturen en het verbeteren van de veiligheid in en rond de woongebouwen.

 

Verbouwing tot 24 appartementen a/d Breedstraat 31-47 in Alkmaar

Het pand is in 2018 gedeeltelijk gesloopt en verbouwd tot 24 appartementen.
Het pand is voorzien van zonnepanelen. De gevel is genomineerd voor puienprijs 2019

 

Verbouwing tot 13 appartementen a/h Verdronkenoord 12 in Alkmaar

Uniek op de gevel is de kroonlijst, waardoor een lijstgevel over de volle breedte ontstaat. Het pand is vijf traveeën breed. De middelste travee is een risaliet met op de begane grond de voordeur. Op de eerste verdieping een hoog opgaand venster geflankeerd door twee pilasters.

 

Een interessante vacature om elektrotechnisch monteur bij ons in Alkmaar te worden

Als monteur van elektrotechnische installaties levert u hoogwaardige en duurzame oplossingen. U heeft een unieke visie op techniek en beschikt over een uitgebreid scala aan specialistische en technische kennis. Bij BNI Installaties bieden we de relaties een betrokken no-nonsense organisatie en werken we met scherpe prijzen en één aanspreekpunt. Als elektrotechnische aannemer in Alkmaar en omstreken houden we ons altijd bezig met alle facetten rondom de elektrotechniek. Wij hebben diverse vacatures voor monteur van elektrotechnische installaties in Alkmaar openstaan en zijn dus altijd op zoek naar goede en gedreven elektromonteurs. We trekken graag nieuwe relaties aan, maar houden onze bestaande relaties ook graag tevreden door het uitvoeren van de juiste controles en het realiseren van nieuwe projecten. Wordt u enthousiast van onze vacature voor elektrotechnisch monteur in Alkmaar? Dan zien we u natuurlijk graag solliciteren op een van onze vacatures omtrent monteur van elektrotechnische installaties en vragen we u op gesprek bij ons bedrijf in Alkmaar.

WERKEN BIJ BNI INSTALLATIES?

Solliciteer direct op onze vacature

Kent u iemand of bent u zelf iemand die in aanmerking komt voor de vacature elektrotechnisch monteur in Alkmaar? Dan zien we uw sollicitatie graag tegemoet. Als u in de elektrotechniek in Amsterdam en omstreken wilt werken en ook de nodige expertise en handigheid hierin heeft, verwelkomen we u graag in ons team. Solliciteer nu op een van de vacatures voor monteur elektrotechnische installaties in Alkmaar. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 072 589 6888. U kunt ook ons contactformulier invullen om te informeren naar onze vacatures voor monteur van elektrotechnische installaties in Alkmaar.